VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de Beat Icons Bluetooth oortjes.

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Met Amazon Prime heb je jouw Beat Icons in 2 dagen in huis.

Controleer het volgende:

  • Meestal kun je op smartphones en tablets instellen of Bluetooth-hoofdtelefoons moeten worden genegeerd. Controleer dit en deactiveer het als dit zo is ingestelt.
  • Op veel apparaten kunnen maximaal acht Bluetooth-afspeelapparaten worden opgeslagen. Om ruimte te maken, moet je soms een of meer apparaten uit de lijst verwijderen.
  • Herstarten van je smartphone kan ook helpen als het nieuwe apparaat niet wordt gevonden.

Als je de Beat-icons al eerder hebt verbonden, verwijder deze uit jouw Bluetooth lijst en koppel ze daarna opnieuw. Vaak verhelpt dit de storing.

 De Beat Icons worden geleverd met 3 verschillende earcaps. Kies de juiste formaat earcap die in jouw oren past. Volg de instructies in de handleiding nauwkeurig op,om er zeker van te zijn dat je ze juist plaatst.

De Beat Icons geven tot 12 meter een stabiele verbinding.  Soms kan een simpele reset en kleine storing verhelpen. Lees hier hoe je de Beat Icons reset.

Controleer ook het volgende:

  • Als er onnodig veel apparaten op een telefoon of tablet zijn aangesloten, koppel je alle verbindingen los die niet nodig zijn.
  • Zorg ervoor dat de Bluetooth-verbinding niet wordt gestoord door materiaal zoals metaal. Een magnetron of wifi-router kan ook het signaal storen.

De Beat Icons zijn voorzien van Engelse en Duitse spraak. Door de linker Beat Icon  5 seconden ingedrukt te houden,verander je de taalinstellingen.

Als je alleen links of rechts kan verbinden, staan de Beat Icons als individueel ingesteld.

In dat geval dien je de earbuds te resetten. Hoe je dat doet lees je hier .

Jazeker. Beat Icons hebben een geïntegreerde dubbele microfoon op de rechter oordop zodat je ze  tijdens gesprekken kan gebruiken wanneer deze is aangesloten op een smartphone die het Bluetooth® HFP-profiel ondersteunt. 

Naast telefoon gesprekken werken de oordopjes met veel apps die Voice over Internet Protocol (VoIP) gebruiken, zoals Skype of FaceTime.

De Beat Icons worden geleverd met een USB-kabel waarmee de oplaadbox kan worden opgeladen vanaf je pc of laptop.

Houd er rekening mee dat de pc of laptop ingeschakeld dient te zijn en uit standby, om via USB op te laden. De oordopjes moeten in de oplaadbox  worden geplaatst om ze op te laden.

De Beat Icons moeten na elk gebruik worden gereinigd door de oordopjes voorzichtig droog te vegen. Zorg ervoor dat er geen vocht in de oortjes kan komen via de opening. Blaas ook geen lucht in de oortjes. Dit kan vocht veroorzaken.

Heb je nog steeds een vraag?

Neem contact op met ons via de chat of via het webformulier.

We streven er naar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden!

 

BEAT ICONS

GEEN DRADEN,NIETS WAT JE WEERHOUDT

SHOP THE BEAT ICONS

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other