behind the brand

Maak kennis met Picolet

Established in 2018

Passie ontwikkelt een beter geluid. Opgericht in 2018 met een visie om echte draadloze oordopjes van hoge kwaliteit te leveren. Onze missie is om iedereen te voorzien van echte draadloze premium Bluetooth-oortelefoons met kristalhelder, ongelooflijk geluid om te genieten van je favoriete muziek waar je maar wilt.

Onze oordopjes geven je vrijheid. Fantastische liedjes en films verdienen een systeem dat het echte geluid tot leven brengt.

gemaakt voor vrijheid

Het verbluffende geluid van Picolet laat je verschillende geluiden ervaren als nooit tevoren. Het maakt niet uit waar je bent, in de sportschool, in de auto, op de fiets, in de trein, in de bus of achter je laptop,ervaar draadloze vrijheid. Je telefoon vasthouden tijdens telefoongesprekken is niet langer nodig, want ruis tijdens telefoongesprekken is nu verleden tijd.

We ontwikkelen onze producten met de nieuwste technologie zoals Bluetooth 5.0-technologie. Door onderzoek kijken we naar de behoeften en wensen van de klant en willen we de beste draadloze hifi-producten op de markt brengen.

"Draadloze Buetooth technologie is toekomst en wij maken er deel van uit. Het beste moet nog komen."

- Picolet

picolet

Ontdek- Waar de naam vandaan komt

Mijn naam is Picolet en ik kom uit een prachtig land heel ver weg. Om precies te zijn..kom ik uit de jungle maar vertel dat de andere vogels niet. Je kunt mij vinden ​​in mijn geboorteplaats het Amazon regenwoud van Suriname, Brazilië en Guana, waar ik vrij beroemd ben, weet je.

Mensen noemen me een van de best klinkende vogels ter wereld. En je weet wat … ik kan het niet tegenspreken. Het is waar, mijn stem is krachtig. Maar ik laat het hoog in mijn hoofd komen. Oh nee, ik ben gewoon een simpele vogel die probeert uit de jungle weg te komen. Ik wil niet meer gekooid worden, ik wil vrij zijn zodat ik mijn geweldige geluid kan delen met de wereld. Ik ben er trots op een premium audiomerk te zijn. Eerlijk gezegd ben ik best eenzaam, weet je, er is niemand zoals ik. Vogels haten mij en willen mijn geheim weten, ik vertel hen wat ik jou vertel … passie ontwikkelt beter geluid.

Design
90%
Development
87%
Audio performance
99%

Ervaar draadloze vrijheid

Picolet Beat Icons

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other