Support

Heb je een vraag of ondersteuning nodig?Stuur ons een chatbericht of gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen.

We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden.

Bekijk ook even de veelgestelde vragen hieronder. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Volg ons op Social Media

Veel gestelde vragen

Met Amazon Prime heb je jouw Beat Icons in 2 dagen in huis.

Controleer het volgende:

  • Meestal kun je op smartphones en tablets instellen of Bluetooth-hoofdtelefoons moeten worden genegeerd. Controleer dit en deactiveer het als dit zo is ingestelt.
  • Op veel apparaten kunnen maximaal acht Bluetooth-afspeelapparaten worden opgeslagen. Om ruimte te maken, moet je soms een of meer apparaten uit de lijst verwijderen.
  • Herstarten van je smartphone kan ook helpen als het nieuwe apparaat niet wordt gevonden.

Als je de Beat-icons al eerder hebt verbonden, verwijder deze uit jouw Bluetooth lijst en koppel ze daarna opnieuw. Vaak verhelpt dit de storing.

 De Beat Icons worden geleverd met 3 verschillende earcaps. Kies de juiste formaat earcap die in jouw oren past. Volg de instructies in de handleiding nauwkeurig op,om er zeker van te zijn dat je ze juist plaatst.

De Beat Icons geven tot 12 meter een stabiele verbinding.  Soms kan een simpele reset en kleine storing verhelpen. Lees hier hoe je de Beat Icons reset.

Controleer ook het volgende:

  • Als er onnodig veel apparaten op een telefoon of tablet zijn aangesloten, koppel je alle verbindingen los die niet nodig zijn.
  • Zorg ervoor dat de Bluetooth-verbinding niet wordt gestoord door materiaal zoals metaal. Een magnetron of wifi-router kan ook het signaal storen.

De Beat Icons zijn voorzien van Engelse en Duitse spraak. Door de linker Beat Icon  5 seconden ingedrukt te houden,verander je de taalinstellingen.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other